Bancontact en Payconiq

Voor uw en onze veiligheid is in al onze kramen steeds Bancontact aanwezig.  Onder de 25 euro kan je contactloos betalen, indien je kaart met deze functie is uitgerust.  We helpen je hier graag bij.  Vanaf 14/4/2020 is het bedrag om contactloos te betalen (tijdelijk) opgetrokken tot 50 euro (tijdens coronacrisis).

Heeft u geen bankkaart of cash geld op zak, maar wel uw smartphone?  Dan kan je betalen met Payconiq: download de ‘app’, scan onze barcode of zoek tussen de winkels en je kan veilig en eenvoudig betalen op je eigen toestel.  Hiermee kan je ook op voorhand betalen.  Dit kan handig zijn bij een thuislevering als je er zelf even niet bent en een gezinslid de bestelling in ontvangst neem.

                               

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *