Boerderij

In 1940 startte grootvader Vandeperre al met de boerderij in Oevel die vandaag Vleesweelde voorziet van (h)eerlijk rundvlees.  Zoon ‘Charel’ nam in 1972 de fakkel over, verhuisde naar Geel-Larum en geeft vandaag nog steeds al zijn liefde aan de dieren!

Zijn kinderen Bart, Tom & Els verwerken het vlees tot lekkernijen op jouw bord en tussen je boterham.

Dagelijks trekken ze er met de mobiele slagerijen van Vleesweelde op uit naar lokale markten en dorpen

Weten waar je ons kan vinden?

Klik hier voor de markten!

Voedsel volgens het recept van
‘Charel’ Vandeperre

-$-

De juiste mengeling van meel, stro, draf, aardappelsnippers en maïs zorgen voor het malste vlees.

Combineer dit met de juiste dosis liefde op de familieboerderij en je krijgt een sappig én ecologisch verantwoord stukje Kempische passie op je bord.

Ons rundvlees gaat rechtstreeks van de boederij naar onze slagerij waar wij het ambachtelijk verwerken tot de lekkerste stukjes en lapjes.

Ook ambachtelijke charcuterie brengen wij dagelijks op smaak met de fijnste specerijen!

Restaurant of brasserie?

-$-

Wil jij het verschil maken op
het bord van jouw
klanten met een stukje
ecologisch verantwoord vlees
van topkwaliteit?

Contacteer ons en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden!