Ik ben Els Vandeperre, zaakvoerder van Vleesweelde. Samen met een enthousiast team zet ik me elke dag in om onze klanten te voorzien van vers, eerlijk en ambachtelijk bereid vlees. De passie voor dit vak begon in mijn kindertijd, op de boerderij van mijn ouders in Geel-Larum. Tussen koeien, tractoren en onze eerste stapjes in de veehandel leerden we al snel wat écht werken en ondernemen betekende.
Als kind ging ik met mijn picknickzakje mee naar de vroegmarkt, het slachthuis of op bezoek bij boeren. Die herinneringen vormen de basis van wat vandaag Vleesweelde is: een combinatie van traditie, hard werk, en liefde voor kwaliteitsvol eten.
Met mijn diploma accountancy op zak en jaren ervaring in de familiale vleesgroothandel, vond ik mijn eigen pad in de sector. De groothandel leerden me alles over herkomst, selectie, verwerking en service op maat van de klant. Maar het gemis aan persoonlijk contact en het verdwijnen van de lokale slager motiveerden me om het anders te doen.