Op een dag realiseerden we ons dat slagers uit het straatbeeld verdwenen, lokale supermarkten werden overgenomen door mega-ketens. Waar was die authentieke, lokale buurtwinkel, waar mensen mekaar ontmoeten, een babbeltje doen, mekaar de laatste weetjes vertellen, de slager zijn ambacht uitoefent, klanten adviseert, op zoek gaat naar wat zij echt willen op hun bord?
Een ‘mobiele’ slagerij, op de wekelijkse markt of op een standplaats in een dorpje waar de slager was verdwenen, dat is wat wij willen! Een sociaal gebeuren, elke dag een andere locatie, andere mensen met hun verhaal, met hun wensen. De passie om elke dag elke klant een lekkernij te bieden, de klant die van onze slagerij naar huis gaat met een gelukkig gevoel over een lekker product en er een heerlijke maaltijd of brooddoos mee bereidt.
De jaren ervaring in de vleessector, met als basis onze jeugdjaren in de zaak van onze ouders, heeft ons gemaakt wie we nu zijn. We durven te zeggen dat we ‘slager’ zijn in hart en nieren, de passie hebben om mensen vers, lekker, gezond en eerlijk vlees, kant-en-klare bereidingen en charcuterie te bieden. We gaan op zoek naar nieuwigheden, maar de basis blijft een ‘basic’ product, een natuurlijk product, eventueel verfijnd met unieke kruidenmengelingen en/of marinades. Ambachtelijke charcuterie op basis van vers vlees op smaak gebracht met de fijnste specerijen. Met de kant-en-klare bereidingen breiden we ons aanbod uit voor hen die minder graag kokkerellen of er de tijd niet voor vinden.